Om Karin

2015-03-15:

Karin, snart 22. Ledarskribentar på Östersundsposten.

 

Hur jag beskrivit bloggen och mig själv tidigare:

2014-10-06:

Jag är Karin, 21 år och för närvarande boende på Gotland. Är utbildad multijournalist och älskar det skrivna ordet. Studerar litteraturvetenskap och vikarierar på helagotland.se.

Mina bästa grejer är böcker, sociala medier och stearinljus. Sådan är jag!

Karins kuriosa 2013-09-08

Karin, 20 år, från Kälarne i Jämtland. Studerar multijournalistik vid Molkoms Folkhögskola. Skriver och fotar här om sådant jag tycker är vackert, om sånt som är hemskt och om sånt som jag tänker på för stunden. Hon som skriver här gillar lasagne, Lady Gaga, Bon Iver och feminism.

 

Karins kuriosa 2012-05-25

Detta är en sån där meningslös blogg. Ett ställe där jag samlar mitt liv. Livet som jämte. Livet som nittonåring. Livet som nykterist. Här hamnar bilder från äventyr. Funderingar om livet, om tankar och kärleken till glesbygden.

Är nitton, från Kälarne i östra Jämtland. Tar studenten i juni 2012, från naturvetenskapsprogrammet med internationell inriktning. Har oerhört tjockt hår och är just nu förtrollad av böckerna om Hungerspelen. Ser mer än gärna ”New Girl”, ”Grey´s Anatomy” och ”GCB” på televisionen. Favoritfrukten är physalis, mest för att den är så busigt sur och har ett så bra namn. Kan gå på höga klackar och sväva fram i vida kjolar.

Hoppas du ska trivas här!

 

Vem är Karin? Skrivet 2010-11-01

Men vem är då jag egentligen? Den anonyma spökskrivare som knappar ned bokstäverna så att detta utrymme fylls av ord, bilder och annat skoj?

Jag heter Karin, och bor i Kälarne. En by ca 10 mil från Östersund i Jämtland. Här är jag född och uppvuxen och det är här jag har mitt hjärta. Något som jag inte tror alla 17-åringar har. De flesta härifrån vill bort till något stort och fantastiskt. Det ville jag också för något år sedan, men den känslan har avtagit. Nu håller jag krampaktigt greppet om min by.

I veckorna går jag på gymnasiet i Östersund. Närmare bestämt JGY Wargentin på det Naturvetenskapliga programmet med Internationell inriktning, som det så fint heter. Jag bor själv i en lägenhet i veckorna och mycket tid går åt till plugg.

Just nu är jag hemma på ett efterlängtat höstlov och laddar batterierna inför 6,5 vecka innan det blir jullov! Nej, men skämt åsido, det är väldigt mycket plugg på en sådan här linje.

Jag tycker om att fotografera och skriva, även om jag inte får alltför mycket tid till det nu för tiden.

Jag är i alla fall en 17-årig tjej som skulle kunna liknas vid en 70-årig pensionär vissa stunder och en vrång 5-åring andra ögonblick. Jag går andra året på gymnasiet och jag älskar och värnar högt om min familj; mamma, pappa och mina två småsystrar, snart 15 respektive snart 13 år.

Jag fascineras av sagor och längtar sönder saker och ting. Jag har ofta ett rosa glimmer och skimmer och något magsikt kring det jag drömmer om och det jag längtar till. Det ger en roligt och härlig vardag, men leder ibland också till beskvikelse…

Var inte rädd att följa på bloglovin eller lägga en kommentar. Du är mycket välkommen tillbaka!

Karin

Annonser

En kommentar till Om Karin

  1. Inger skriver:

    Karin! Nu har mormor o morfar sett på dina Gotlandsinlägg 1-3 o vi väntar med spänning på 4:e! Du har en otrolig förmåga att leka med ord! Vad månde det bliva av dej? Kram moster

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s