Hur man rymmer tillbaka till Rom på en timma


När längtan blir alltför stark. Då ställer man upp den bästa kryddan på golvet och skriver staden man senast rest till, i pasta, på golvet. Då känns saknaden inte lika mycket.Så kan man spara en bit av vyerna över alperna i folie.Och titta på allt fint man fick med sig.
Så för att glömma bort att man egentligen är på koordinater alldeles för långt från Vatikanen, då slänger man i pinjenötter i en matberedare. Ca en deciliter.Så bryter man ned ett paket parmesanost (200 g). Så gottar man ihop det till en fin röra genom att hälla i två deciliter olivolja och smaksätta med vitlök eller kanske lite vitvins-smaksättning? Man kan sedan börja koka vatten till pastan.Nästa uppgift är att klä en liten basilikaväxt naken så att den blir alldeles kal. I med det i röran och kör.  Nu har du världens enklaste och godaste sås att toppa pasta eller kanske en kycklingfilé med. Och du fick dig en tripp till Italien på köpet.

Annonser
Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s